Yeni Öğrencilerimiz için Oryantasyon Toplantısı

29-09-2022

Ailemize yeni katılan öğrencilerimiz için hazırlanan oryantasyon programımız başlıyor. Üniversitemiz idari birimlerinin tanıtım videolarına ulaşmak için Dokuz Eylül Üniversitesi oryantasyon sayfasını inceleyebilirsiniz. Sayfada ayrıca, yerleşkelerimiz ve üniversitenin fiziki imkânları hakkında bilgilendirmeler yer almaktadır.

Bölümümüzün oryantasyon toplantısı ise 12 Ekim 2022 tarihinde saat 18.00’de çevrimiçi olarak düzenlenecektir. Toplantıda öğretim elemanlarımız bölümümüzün genel yapısı ve işleyişi ile ilgili bilgiler verecek ve öğrencilerimizin sorularını cevaplayacaklardır. Çevrimiçi oryantasyon toplantısı SAKAİ (online.deu.edu.tr) sistemi üzerinde ORYANTASYON modül adıyla oluşturulmuş olup birinci sınıf öğrencilerimiz söz konusu modüle eklenmişlerdir.

Modüle erişemeyen öğrencilerimiz devrim.arslan@deu.edu.tr e-posta adresi üzerinden Arş. Gör. Devrim Ulaş Arslan ile iletişime geçebilir.