2021-22 Öğretim Yılı Derslik Kullanımı Hakkında

01-10-2021

Sevgili öğrencilerimiz,

Dekanlığımızca yapılan değerlendirme sonucunda fakültemizde bulunan dersliklerde salgın sürecinde aynı anda en fazla 35 kişi bulunabileceği tespit edilmiştir. Bu nedenle, siz öğrencilerimizin sağlığını korumak amacıyla öğrenci numarasının son hanesi tek sayı olan öğrenciler girdikleri derslerin tek haftalarında (birinci, üçüncü, beşinci … haftalar), öğrenci numarasının son hanesi çift sayı olan öğrenciler ise girdikleri derslerin çift haftalarında (ikinci, dördüncü, altıncı… haftalar) dersliğe geleceklerdir. Öğrenciler dersliğe gelmedikleri haftalarda aldıkları dersleri çevrimiçi olarak takip edeceklerdir. Çevrimiçi derslerde yoklama alınacaktır ve devam zorunluluğu mevcuttur.

NOT: Bu duyuru daha önce iki şubeye bölünmüş olan IMT 1101 Almanca I dersi için geçerli değildir.