Home » Duyuru-Tr » Staj için İş Güvenliği Sertifikası Hakkında

Memsource Akademik Sürümüne ücretsiz erişimimizi sağlayan Memsource ekibine teşekkür ederiz.

Staj için İş Güvenliği Sertifikası Hakkında

Staj yapacak öğrencilerden kurumlar “İş Sağlığı ve Güvenliği” sertifikası istemektedir. Normalde, öğrencilerin bu sertifikayı kendi imkânlarıyla elde etmeleri gerekse de bu sene üniversitemiz bünyesinde bulunan DEUZEM (Dokuz Eylül Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi), ilgili sertifikayı online ve ücretsiz eğitimle 07-21 Mayıs 2018 tarihleri arasında verecektir. Bölümümüzde staj zorunlu olduğu için 3. Sınıf öğrencilerinin listesi DEUZEM’e gönderilmiştir. Staj yapacak olan öğrencilerimizin bu online eğitimlere katılarak sertifikayı temin etmesi gerekmektedir. Sertifika geçerliliği 1 yıldır.

• 2018/19 Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınav Programı 30 Ekim 2018
    2018/19 öğretim yılı güz dönemi ara sınav programı ilan edilmiştir. Programa aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz. IMT (İngilizce Mütercim Tercümanlık) Ara Sınav Programı MUT (İngilizce/Almanca Mütercim-Tercümanlık) Ara Sınav Programı (Örgün Öğretim) MUT (İngilizce/Almanca Mütercim-Tercümanlık) Ara Sınav Programı (İkinci Öğretim)
  • Fakülte Tanıtımı 20 Eylül 2018
    2018-2019 öğretim yılı itibariyle yeni kayıt olan öğrencilerin 26 Eylül 2018 Çarşamba günü saat 14:25’te C Blok konferans salonundaki etkiliğe katılmaları gerekmektedir.
  • Sözlü Çeviri Grubuna Geçiş Sınavı Hakkında Duyuru 4 Ağustos 2018
    4.sınıfta sözlü çeviri grubunda öğrenim görmek isteyen öğrenciler için sınav tarihi 10 Eylül saat 9:30’dur. Sınava girmek isteyen öğrenciler isimlerini 31 Ağustosa kadar Alev Tison’a yazdırabilirler. Sınavda Avrupa ve Göç konulu konuşma materyalleri kullanılacaktır (İngilizce ve Almanca’ya girecek grup için de geçerli).
  • Staj İmkanı Hakkında 20 Haziran 2018
    Bölümümüz öğrencileri için Adalet Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı Ceza ve Tevkiefevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde 2017-2018 öğretim yılı için 1 öğrencilik staj kontenjanı açılmıştır. Öğrencilerimiz Adalet Bakanlığı’nın ilgili birimine staj başvurularını iletebilirler.
  • Zorunlu Staj Yapacak Olan 3. Sınıf Öğrencilerimizin Dikkatine! 23 Mayıs 2018
    Zorunlu Stajı olan 3. Sınıf öğrencilerimizin “İş Sağlığı ve Güvenliği Sertikası” Programı 28.05.2018 tarihine kadar uzatılmıştır. Online olan eğitim işlemleri http://oys.deu.edu.tr/portal adresinden yapılacaktır. Ayrıntılı bilgi ve klavuz Fakültemiz Sayfasında “İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikası Duyurusu” başlığında duyurulmuştur. 28.05.2018 tarihine kadar eğitimini tamamlamayan öğrencilerimizin hakkı iptal edilecektir.