Home » Duyuru-Tr » Staj için İş Güvenliği Sertifikası Hakkında

Staj için İş Güvenliği Sertifikası Hakkında

Staj yapacak öğrencilerden kurumlar “İş Sağlığı ve Güvenliği” sertifikası istemektedir. Normalde, öğrencilerin bu sertifikayı kendi imkânlarıyla elde etmeleri gerekse de bu sene üniversitemiz bünyesinde bulunan DEUZEM (Dokuz Eylül Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi), ilgili sertifikayı online ve ücretsiz eğitimle 07-21 Mayıs 2018 tarihleri arasında verecektir. Bölümümüzde staj zorunlu olduğu için 3. Sınıf öğrencilerinin listesi DEUZEM’e gönderilmiştir. Staj yapacak olan öğrencilerimizin bu online eğitimlere katılarak sertifikayı temin etmesi gerekmektedir. Sertifika geçerliliği 1 yıldır.