Home » Duyuru-Tr » Kış stajı hakkında

• Staj İmkanı Hakkında 20 Haziran 2018
    Bölümümüz öğrencileri için Adalet Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı Ceza ve Tevkiefevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde 2017-2018 öğretim yılı için 1 öğrencilik staj kontenjanı açılmıştır. Öğrencilerimiz Adalet Bakanlığı’nın ilgili birimine staj başvurularını iletebilirler.
  • Zorunlu Staj Yapacak Olan 3. Sınıf Öğrencilerimizin Dikkatine! 23 Mayıs 2018
    Zorunlu Stajı olan 3. Sınıf öğrencilerimizin “İş Sağlığı ve Güvenliği Sertikası” Programı 28.05.2018 tarihine kadar uzatılmıştır. Online olan eğitim işlemleri http://oys.deu.edu.tr/portal adresinden yapılacaktır. Ayrıntılı bilgi ve klavuz Fakültemiz Sayfasında “İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikası Duyurusu” başlığında duyurulmuştur. 28.05.2018 tarihine kadar eğitimini tamamlamayan öğrencilerimizin hakkı iptal edilecektir.
  • 2017-2018 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bütünleme Programı 21 Mayıs 2018
    2017-2018 öğretim yılı bahar dönemi bütünleme programı belirlenmiştir. Programa aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz. İMT (İngilizce Mütercim-Tercümanlık) Bütünleme Programı MUT (İngilizce/Almanca Mütercim-Tercümanlık) Bütünleme Programı (Ö.Ö.) MUT (İngilizce/Almanca Mütercim-Tercümanlık) Bütünleme Programı (İ.Ö.) Not: Dosyalar Microsoft Excel (.xlsx) formatındadır.
  • 2017-18 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Final Sınavı Programı 9 Mayıs 2018
    2017-2018 öğretim yılı bahar dönemi final programı belirlenmiştir. Sınav programlarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz. İMT (İngilizce Mütercim-Tercümanlık) Final Programı MUT (İngilizce/Almanca Mütercim-Tercümanlık) Final Sınavı Programı (Ö.Ö.) MUT (İngilizce/Almanca Mütercim-Tercümanlık) Final Sınavı Programı (İ.Ö.) Not: Dosyalar Microsoft Excel (.xlsx) formatındadır.
  • 2018-2019 Erasmus Staj Hareketliliği Bilgilendirme Toplantısı 8 Mayıs 2018
    2018-2019 Erasmus staj hareketliliğine hak kazanan öğrenciler için 9 Mayıs Çarşamba günü saat 16:00’da bölümümüz bilgisayar laboratuvarında toplantı yapılacaktır. Staj hareketliliğine hak kazanan tüm öğrencilerin katılımı zorunludur.