Home » Duyuru-Tr » Hacettepe Üniversitesi Almanca Çeviri Atölyesi

Hacettepe Üniversitesi Almanca Çeviri Atölyesi

16-25 Ağustos 2017 tarihlerinde Hacettepe Üniversitesi’nde 3. Çeviri Atölyesi gerçekleştirilecektir. Etkinliğe Alman Akademik Mübadele Kurumu destek vermektedirler. Etkinlik Türkiye’deki üniversitelerin Almanca Mütercim-Tercümanlık Bölümü, Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü ve Alman Dili Eğitimi Bölümü lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilecektir. Adaylar WEB ortamında sunulacak olan metinleri Türkçeden Almancaya ve Almancadan Türkçeye başarıyla çevirecek öğrenciler arasından seçilecektir.

İlgili öğrencilerimiz başvuru hakkında ayrıntılı bilgi için http://www.mtb.hacettepe.edu.tr/iss2017 adresini ziyaret edebilirler.