Home » Duyuru-Tr » AB Bakanlığı Genç Çevirmenler Yarışması

AB Bakanlığı Genç Çevirmenler Yarışması

AB Bakanlığı tarafından düzenlenen yarışma için aday belirleme sınavı 28 Aralık 2016 tarihinde saat 14:00’de bölümde yapılacaktır. Sınava sadece son sınıf ogrencileri katılabilmektedir. Sınav İngilizce-Türkçe ve Almanca-Türkçe çeviri sınavı olacaktır. Sınav sonucunda İngilizce dilinden 3 öğrenci ve Almanca dilinden 3 öğrenci Bakanlıgın yapacagı sınava girmeye hak kazanacaklardır. Ön eleme sınavına girmek isteyen öğrencilerin İngilizce dili için Güliz Akçasoy Bircan’a ve Almanca dili için Dr. Gülfer Tunalı’ya en geç 23 Aralık 2016 cuma günü saat 16:00’ya kadar isimlerini yazdırmaları gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgi için: http://www.ab.gov.tr/index.php?p=50129&l=1