Dokuz Eylül Üniversitesi Çeviri Topluluğu
Memsource
Memsource Akademik Sürümüne ücretsiz erişimimizi sağlayan Memsource ekibine teşekkür ederiz.

Dokuz Eylül Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Mütercim-Tercümanlık Bölümü internet sayfasına hoşgeldiniz!

• 2019-2020 Öğretim Yılı Güz Dönemi Vize Programları 5 Kasım 2019
    2019-2020 öğretim yılı güz dönemi vize programları belirlenmiştir.  Sınav programlarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz. 2019-2020 GÜZ ARA SINAV PROGRAMI-IMT 2019-2020 GÜZ ARA SINAV PROGRAMI-MUT
  • Staj Dosyalarının Teslimi 3 Ekim 2019
    Zorunlu yaz stajını tamamlamış olan öğrencilerin staj dosyalarını 11 Ekim 2019 tarihine kadar Arş. Gör. Büşra Ul, Arş. Gör. Olcay Şener veya Arş. Gör. Ayşe Ece Derelioğlu Şen’e teslim etmeleri gerekmektedir.