Home » Duyuru-Tr » Staj Yapacak Öğrencilerimizin Dikkatine

Staj Yapacak Öğrencilerimizin Dikkatine

Yaz stajı yapacak öğrencilerimizin staj onay formlarını en geç 16 Mayıs 2017’ye kadar Arş. Gör. Sitem İnce’ye teslim etmeleri gerekmektedir. Staj işlemleriniz için gereken formları ve bunların nasıl doldurulması gerektiği hakkında detaylı bilgiyi bölümümüzün staj sayfasında bulabilirsiniz. Sorularınızı Çarşamba günleri 10:00-11:00 saatleri arasında Arş. Gör. Sitem İnce’ye sorabilirsiniz.

• Staj yapacak öğrencilerin dikkatine 13 Ekim 2017
    Yeni yürürlüğe giren staj yönergesi uyarınca, staj yapacak öğrencilerin zorunlu staj bilgi formunu ıslak imzalı ve mühürlü 3 nüsha olarak hazırlaması gerekmektedir. Staj hakkında detaylı bilgi için staj sayfamızı inceleyebilirsiniz.
  • Erasmus Stajı Yapmış Öğrencilerin Dikkatine 6 Ekim 2017
    Erasmus stajı yapmış olan öğrencilerin staj ile ilgili belgelerini en geç 9 Ekim 2017 Pazartesi günü Araş. Gör. Sitem İnce’ye teslim etmeleri gerekmektedir.
  • Staj Dosyalarının Teslimi 29 Eylül 2017
    Stajını tamamlamış olan dördüncü sınıf öğrencileri, staj dosyalarını 9 Ekim 2017 tarihine kadar Nur Güneş (Ö.Ö. için) veya Alper Kaya’ya (İ.Ö. için) teslim etmelidirler.
  • Staj Tarihleri Hakkında 29 Eylül 2017
    2017-2018 öğretim yılı için: Kış stajı tarihleri 8 Ocak – 2 Şubat 2018 (20 iş günü) olarak belirlenmiştir. Kış stajı yapacak öğrencilerin staj tarihlerini buna göre belirlemeleri gerekmektedir. Yaz stajı yapacak olan öğrenciler için staj tarihleri 4 Haziran – 31 Ağustos 2018 olarak belirlenmiştir. Yaz stajı yapacak öğrencilerin stajlarını bu tarihler arasında 20 iş günü […]