Home » Duyuru-Tr » Sınav İptali

• AB Bakanlığı Genç Çevirmenler Yarışması 17 Kasım 2017
    AB Bakanlığı tarafından 2018 yılında düzenlenecek olan Genç Çevirmenler Yarışması’na katılacak öğrencilerin belirlenmesi için 7 Aralık 2017 tarihinde saat 09:30’da simultane laboratuvarında yazılı sınav yapılacaktır. Yarışmaya yalnızca dördüncü sınıf öğrencileri katılabilir. Sınava İngilizceden girmek isteyenlerin ismini Araş. Gör. Güliz Akçasoy’a, Almancadan girmek isteyenlerin Araş. Gör. Dr. Gülfer Tunalı’ya 27 Kasım 2017 saat 17:00’ye kadar yazdırmaları […]
  • 2017-2018 Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınav Programı 31 Ekim 2017
    2017-2018 öğretim yılı güz dönemi ara sınav programı ilan edilmiştir. Programa aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz. IMT (İngilizce Mütercim Tercümanlık) Ara Sınav Programı MUT (İngilizce/Almanca Mütercim-Tercümanlık) Ara Sınav Programı (Örgün Öğretim) MUT (İngilizce/Almanca Mütercim-Tercümanlık) Ara Sınav Programı (İkinci Öğretim)
  • Kış stajı hakkında 31 Ekim 2017
    Kış stajı yapmak isteyen öğrencilerin staj evraklarını 8 Aralık 2017 Cuma gününe kadar teslim etmesi gerekmektedir.
  • Staj yapacak öğrencilerin dikkatine 13 Ekim 2017
    Yeni yürürlüğe giren staj yönergesi uyarınca, staj yapacak öğrencilerin zorunlu staj bilgi formunu ıslak imzalı ve mühürlü 3 nüsha olarak hazırlaması gerekmektedir. Staj hakkında detaylı bilgi için staj sayfamızı inceleyebilirsiniz.
  • Erasmus Stajı Yapmış Öğrencilerin Dikkatine 6 Ekim 2017
    Erasmus stajı yapmış olan öğrencilerin staj ile ilgili belgelerini en geç 9 Ekim 2017 Pazartesi günü Araş. Gör. Sitem İnce’ye teslim etmeleri gerekmektedir.