Home » Duyuru-En » Erasmus+ Applications

Erasmus+ Applications

Applications for Erasmus+ Exchange Programme will be submitted between 22 February 2016 and 10 March 2016. Please visit International Relations Office website (international.deu.edu.tr) for terms of application and detailed information about the programme. If you have any further questions, please contact International Relations Office via e-mail (erasmus@deu.edu.tr). Please note that the answer to your question could already have been given in FAQ (Frequently Asked Questions) page in the website.  Our students who consider applying for the programme are requested to examine Erasmus+ web page thoroughly.

• 2016-2017 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Final Programı 11 Mayıs 2017
    Bölümümüz 2016-2017 öğretim yılı bahar dönemi final sınav programı açıklanmıştır. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz. IMT (İngilizce Mütercim-Tercümanlık) Final Programı MUT (Almanca/İngilizce Mütercim-Tercümanlık) Final Programı (ÖÖ) MUT (Almanca/İngilizce Mütercim-Tercümanlık) Final Programı (İÖ)
  • Çeviribilim Günleri Mayıs 9 Mayıs 2017
    Çeviribilim Günleri 10 Mayıs 2017 tarihinde bölümüzde bulunan B361 numaralı sınıfta düzenlenecektir. Etkinliğe ait afişi aşağıda görebilirsiniz.
  • Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Toplantısı 4 Mayıs 2017
    2017-2018 dönemi Erasmus+ öğrenim hareketliliğine katılmaya hak kazanan bölümümüz öğrencileriyle 9 Mayıs Salı günü 15:45’te B361 numaralı sınıfta toplantı yapılacaktır. Asil listedeki tüm öğrencilerin katılımı zorunludur. Toplantı, yedek listesindeki öğrencilerin katılımına da açıktır.
  • Çeviribilim Günleri Nisan 19 Nisan 2017
    9 Eylül Üniversitesi Çeviri Topluluğu tarafından düzenlenen Çeviribilim Günleri 25 Nisan 2017’de Edebiyat Fakültesi, C Blok konferans salonunda düzenlenecektir. Etkinlik programını aşağıda görebilirsiniz.