Home » Duyuru-En » Erasmus+ Applications

Dokuz Eylül Üniversitesi Çeviri Topluluğu
Memsource
Memsource Akademik Sürümüne ücretsiz erişimimizi sağlayan Memsource ekibine teşekkür ederiz.

Erasmus+ Applications

Applications for Erasmus+ Exchange Programme will be submitted between 22 February 2016 and 10 March 2016. Please visit International Relations Office website (international.deu.edu.tr) for terms of application and detailed information about the programme. If you have any further questions, please contact International Relations Office via e-mail (erasmus@deu.edu.tr). Please note that the answer to your question could already have been given in FAQ (Frequently Asked Questions) page in the website.  Our students who consider applying for the programme are requested to examine Erasmus+ web page thoroughly.

• Sınav Yeri Değişikliği 29 Mayıs 2019
    IMT 3016 – Rusça VI ve MUT4064 – Rusça IV final sınavlarının yeri değiştirilmiş ve sınav takvimi güncellenmiştir.
  • 2018-19 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Final ve Bütünleme Programları 28 Mayıs 2019
    2018-2019 öğretim yılı bahar dönemi final ve bütünleme programları belirlenmiştir.  Sınav programlarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz. Final Sınavı Programı IMT (İngilizce Mütercim Tercümanlık) Final Sınavı Programı MUT (İngilizce/Almanca Mütercim-Tercümanlık) Final Sınavı Programı (Örgün Öğretim) MUT (İngilizce/Almanca Mütercim-Tercümanlık) Final Sınavı Programı (İkinci Öğretim) Bütünleme Sınavı Programı IMT (İngilizce Mütercim Tercümanlık) Bütünleme Sınavı Programı MUT […]
  • Bölümümüzde yedinci yılını dolduran öğrenciler hakkında 14 Mayıs 2019
    Üniversitemiz senatosunun 27/02/2018 tarih ve 482/10 sayılı kararı gereğince bölümümüzde yedinci yılını dolduran lisans öğrencilerimizden mezuniyeti için 5 dersten fazla kalanların 2021 yılı itibariyle kaydı silinecektir. Bu nedenle ilgili öğrencilerin fakültemiz Öğrenci İşlerine danışarak durumlarını teyit ettirmelerini öneririz.
  • “Sektör Geleceği” Adlı Etkinliğin Yer Değişikliği Hakkında 7 Mayıs 2019
    9 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 10:00’da yapılacak “Sektör Geleceği” adlı etkinliğin yeri, Ömer Köse Salonu’nda yapılacak bir toplantıdan dolayı, C Blok Konferans Salonu olarak değiştirilmiştir. Herkesi aynı gün ve saatte C Blok Konferans Salonu’na bekliyoruz.
  • Mazeret Sınavı Tarihleri 4 Mayıs 2019
    Mazeret sınavlarının yer ve tarih bilgilerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Mazeret Sınavı Tarihleri