Home » Duyuru-En » Farabi Applications

Farabi Applications

Applications for Farabi Exchange Programme will be submitted between 1 March 2016 and 15 March 2016. Please visit farabi.deu.edu.tr/farabi_english/ for terms of application and detailed information about the programme.

Department of Translation and Interpreting Contact Persons – Farabi Exchange Programme

Asst. Prof. Dr. Şeyda Eraslan

Res. Asst. Güliz Akçasoy Bircan

• 2016-2017 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Final Programı 11 Mayıs 2017
    Bölümümüz 2016-2017 öğretim yılı bahar dönemi final sınav programı açıklanmıştır. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz. IMT (İngilizce Mütercim-Tercümanlık) Final Programı MUT (Almanca/İngilizce Mütercim-Tercümanlık) Final Programı (ÖÖ) MUT (Almanca/İngilizce Mütercim-Tercümanlık) Final Programı (İÖ)
  • Çeviribilim Günleri Mayıs 9 Mayıs 2017
    Çeviribilim Günleri 10 Mayıs 2017 tarihinde bölümüzde bulunan B361 numaralı sınıfta düzenlenecektir. Etkinliğe ait afişi aşağıda görebilirsiniz.
  • Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Toplantısı 4 Mayıs 2017
    2017-2018 dönemi Erasmus+ öğrenim hareketliliğine katılmaya hak kazanan bölümümüz öğrencileriyle 9 Mayıs Salı günü 15:45’te B361 numaralı sınıfta toplantı yapılacaktır. Asil listedeki tüm öğrencilerin katılımı zorunludur. Toplantı, yedek listesindeki öğrencilerin katılımına da açıktır.
  • Çeviribilim Günleri Nisan 19 Nisan 2017
    9 Eylül Üniversitesi Çeviri Topluluğu tarafından düzenlenen Çeviribilim Günleri 25 Nisan 2017’de Edebiyat Fakültesi, C Blok konferans salonunda düzenlenecektir. Etkinlik programını aşağıda görebilirsiniz.