Home » Duyuru-En » Farabi Applications

Farabi Applications

Applications for Farabi Exchange Programme will be submitted between 1 March 2016 and 15 March 2016. Please visit farabi.deu.edu.tr/farabi_english/ for terms of application and detailed information about the programme.

Department of Translation and Interpreting Contact Persons – Farabi Exchange Programme

Asst. Prof. Dr. Şeyda Eraslan

Res. Asst. Güliz Akçasoy Bircan

• Fakülte Tanıtımı 20 Eylül 2018
    2018-2019 öğretim yılı itibariyle yeni kayıt olan öğrencilerin 26 Eylül 2018 Çarşamba günü saat 14:25’te C Blok konferans salonundaki etkiliğe katılmaları gerekmektedir.
  • Sözlü Çeviri Grubuna Geçiş Sınavı Hakkında Duyuru 4 Ağustos 2018
    4.sınıfta sözlü çeviri grubunda öğrenim görmek isteyen öğrenciler için sınav tarihi 10 Eylül saat 9:30’dur. Sınava girmek isteyen öğrenciler isimlerini 31 Ağustosa kadar Alev Tison’a yazdırabilirler. Sınavda Avrupa ve Göç konulu konuşma materyalleri kullanılacaktır (İngilizce ve Almanca’ya girecek grup için de geçerli).
  • Staj İmkanı Hakkında 20 Haziran 2018
    Bölümümüz öğrencileri için Adalet Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı Ceza ve Tevkiefevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde 2017-2018 öğretim yılı için 1 öğrencilik staj kontenjanı açılmıştır. Öğrencilerimiz Adalet Bakanlığı’nın ilgili birimine staj başvurularını iletebilirler.
  • Zorunlu Staj Yapacak Olan 3. Sınıf Öğrencilerimizin Dikkatine! 23 Mayıs 2018
    Zorunlu Stajı olan 3. Sınıf öğrencilerimizin “İş Sağlığı ve Güvenliği Sertikası” Programı 28.05.2018 tarihine kadar uzatılmıştır. Online olan eğitim işlemleri http://oys.deu.edu.tr/portal adresinden yapılacaktır. Ayrıntılı bilgi ve klavuz Fakültemiz Sayfasında “İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikası Duyurusu” başlığında duyurulmuştur. 28.05.2018 tarihine kadar eğitimini tamamlamayan öğrencilerimizin hakkı iptal edilecektir.
  • 2017-2018 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bütünleme Programı 21 Mayıs 2018
    2017-2018 öğretim yılı bahar dönemi bütünleme programı belirlenmiştir. Programa aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz. İMT (İngilizce Mütercim-Tercümanlık) Bütünleme Programı MUT (İngilizce/Almanca Mütercim-Tercümanlık) Bütünleme Programı (Ö.Ö.) MUT (İngilizce/Almanca Mütercim-Tercümanlık) Bütünleme Programı (İ.Ö.) Not: Dosyalar Microsoft Excel (.xlsx) formatındadır.