Home » Duyuru-Tr » Erasmus+ Başvuruları

Erasmus+ Başvuruları

Erasmus+ Değişim Programı başvuruları 22 Şubat-10 Mart 2016 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvurular ve program hakkında detaylı bilgi için Dokuz Eylül Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğü internet sayfasını (international.deu.edu.tr) inceleyiniz. Sorularınızı erasmus@deu.edu.tr adresine yazabilirsiniz. Sorunuzun cevabı, Dış İlişkiler Koordinatörlüğü’nün internet sayfasının SSS (Sıkça Sorulan Sorular) bölümünde verilmiş olabilir. Başvuru yapmayı düşünen öğrencilerimizin Dış İlişkiler Koordinatörlüğü internet sayfasında Erasmus+ ile ilgili bilgileri  dikkatle incelemesi gerekmektedir.